Η χαρά της γνώσης - Η χαρά της μουσικής

Friday, September 1, 2017 - 11:15
Η μουσική δεν είναι φροντιστήριο, δεν είναι σχολείο. Δεν υπάρχουν "πρέπει" και κανόνες. Υπάρχουν πολλά και διάφορα μονοπάτια που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Όλα τους είναι μοναδικά και όλα τους είναι το ίδιο μαγικά. Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία και μπορεί να μας προσφέρει χαλάρωση και μια βαθύτερη αναζήτηση του "εγώ" μας.
 
Είτε επαγγελματικά είτε απλά ως χόμπι, η εκμάθηση ενός οργάνου και η ενασχόληση σου με την μουσική πρέπει πάντα να σου εξασφαλίζει ένα χαμόγελο. Από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις μπροστά από το όργανο μέχρι που να σηκωθείς πρέπει να έχεις ένα χαμόγελο. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και θα υπάρξουν απογοητεύσεις, αλλά ο σκοπός πάντα είναι ανώτερος. Οφείλεις στον εαυτό σου να τον μάθεις να τιθασεύει αυτές τις απογοητεύσεις και να κοιτάει προς την θετική πλευρά.
 
Ποτέ να μη συγκρίνεις την πρόοδο σου με την πρόοδο των άλλων... ο καθένας έχει το ρυθμό του, τις σκέψεις του και το μονοπάτι του κι αν τύχει και ανταμώσουν με κάποιου άλλου και συμβαδίσουν για λίγο τότε θα έχουμε μαγικά αποτελέσματα.

King Elephant

Γιάννης Καρράς (King Elephant)

  • Ο Γιάννης Καρράς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Μαίου 1983
  • Στα 5 του χρόνια ξεκίνησε μαθήματα ακκορντεόν.
  • Στην ηλικία των 8 χρόνων είχε ήδη αρχίσει μαθήματα σαξοφώνου με τον Δημήτρη Βασιλάκη.
  • Μέχρι τα 16 έμαθε πιάνο και κιθάρα με διάφορους δασκάλους.